Lasă-L pe Dumnezeu să împlinească partea cea mai grea

Lasă-L pe Dumnezeu să împlinească partea cea mai grea

Eu sunt Vița, voi sunteți mlădițele. Cine rămâne în Mine și în cine rămân Eu aduce mult rod; căci despărțiți de Mine nu puteți face nimic. – Ioan 15:5

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat a fost să Îl las pe Dumnezeu  să facă partea cea mai grea. De multe ori când conștientizăm anumite probleme în viața noastră și încercăm să le rezolvăm prin forțe proprii, efortul nostru nu este totuși suficient. Isus a spus în Ioan 15:5: „… despărțiți de Mine nu puteți face nimic”.

Putem încerca să ne dăm toate silințele în a fi cei mai buni, dar avem nevoie să Îl lăsăm pe Dumnezeu, ca prin harul Său, să suplinească ceea ce avem noi de făcut. Voința și determinarea ne pot ajuta să pornim, însă acestea nu ne ajută întotdeauna să și perseverăm, așa că de multe ori ne găsim în final eșuați în mijlocul problemei.

Putem învăța să ne bucurăm de viața pe care ne-a dat-o Isus prin jertfa Sa, invitându-l pe Domnul să fie implicat în toate aspectele ei. Isus a spus: „Veniti la Mine, toti cei trudiți și împovarati, și Eu vă voi da odihnă” (Matei 11:28).

Noi nu am fost creați să trăim separați de Dumnezeu. Împreună cu El putem supune orice obiceiuri păcătoase sau dependențe, de exemplu: mâncatul în exces, abuzul de substanțe, lipsa organizării, probleme de mânie și altele. Isus este mai mare decât orice problemă pe care o ai!

Rugăciune

Doamne, realizez că sunt nimic fără Tine. Te invit în fiecare domeniu al vieții mele. Te las să împlinești partea cea mai grea și aleg să mă încred în Tine și să Te urmez, în fiecare zi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon