Lasă-L pe „judecător” să decidă

Lasă-L pe „judecător” să decidă

„Pacea [armonia sufletului] lui Hristos, la care ați fost chemați [ca să trăiți] ca să alcătuiți un singur trup [ca membri ai acestui trup], să stăpânească [să fie judecător mereu] în inimile voastre [luând decizii și oferind răspunsuri la întrebările ce vă vin mereu în minte, în acea stare pașnică] și fiți recunoscători [oferind aprecieri și preamărindu-L mereu pe Dumnezeu].” (Coloseni 3:15, Biblia amplificată)

În Coloseni 3:15, Pavel ne spune că pacea este precum un judecător – aceasta ia deciziile în viața noastră, lămurind orice chestiune în privința căreia trebuie luată o decizie.

Aceasta înseamnă că, dacă nu te simți împăcat în privința unei decizii sau a unei acțiuni ce trebuie întreprinsă, atunci să nu mergi mai departe. Lasă „judecătorul” să ia decizia. Unii oameni iau o decizie cu care nu se simt împăcați cu privire la cariera lor, iar apoi se întreabă de ce sunt stresați și sunt nemulțumiți cu locul lor de muncă. Mulți oameni fac cumpărături costisitoare, chiar dacă nu se simt bine în această privință, iar apoi continuă să-și piardă liniștea în fiecare lună când trebuie să plătească rate pentru acele cumpărături.

Însă noi putem permite ca pacea lui Hristos să „judece” (să fie judecător mereu) în inimile noastre. Prezența păcii ne va ajuta să decidem cu ușurință în privința dilemelor ce ne apar în minte. Dacă îți petreci timpul în mod regulat rugându-te și citind Cuvântul lui Dumnezeu, vei primi o putere de discernământ și o nemaipomenită înțelepciune de la Domnul. Nu va mai trebui să te întrebi: Să o fac sau nu? Oare asta trebuie să fac sau ar fi o greșeală? În calitate de copil al lui Dumnezeu, trăind într-o relație apropiată cu Tatăl tău ceresc, vei putea să urmezi pacea oferită de El.


Când nu ești sigur ce să faci, lasă-te ghidat mereu de pace!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon