Lucrarea Domnului în viața ta

Lucrarea Domnului în viața ta

„Noi toți privim [în Cuvântul Domnului] cu fața descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului și suntem schimbați în același chip al Lui, din slavă în slavă, [căci asta se face] prin Duhul Domnului.” (2 Corinteni 3:18, Biblia amplificată)

Dumnezeu ne schimbă din slavă în slavă, dar nu uita să te bucuri de slava în care te afli acum în timp ce te îndrepți spre slava următoare. Nu te compara cu alți oameni și nici nu analiza ce face pentru tine în comparație cu ce face pentru ceilalți. Fiecare dintre noi este un individ diferit, iar Dumnezeu ne tratează diferit pe fiecare în parte, în funcție de ceea ce știe El că avem nevoie.

E posibil să nu remarci schimbări în fiecare zi, dar aș vrea să-ți înflăcărez credința și să ajungi să crezi că Dumnezeu chiar lucrează, așa cum a spus că va face. Nu uita că noi vedem numai după ce credem, nicidecum înainte. Ne e greu din cauza firii pământești, deoarece ne plângem de tot ceea ce nu suntem, în loc să Îl preamărim și să-I mulțumim Domnului pentru tot ceea ce suntem. În timp ce-L preamărim pe El pentru Cine este El, vedem cum în viața noastră încep să se întâmple anumite lucruri, iar asta nu am fi reușit să facem noi singuri.

În timp ce-L preamărim pe Domnul, suntem eliberați de frustrare. Atunci intrăm în odihna Domnului și începem să ne bucurăm de viață mai mult ca niciodată. Defectele noastre încep să dispară, iar caracterul Domnului începe să se vadă în viața noastră.

Îi permitem Domnului să lucreze în viața noastră pe măsură ce ne încredem în El.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon