Mai aproape de Dumnezeu cu fiecare zi

Mai aproape de Dumnezeu cu fiecare zi

„Voia Tatălui meu [și scopul Lui] este ca oricine vede pe Fiul și crede [se agață de, se încrede, se bazează] în El să aibă viața veșnică; și Eu îl voi învia [din morți] în ziua de apoi.” (Ioan 6:40, Biblia amplificată)

Viața unui creștin nu e menită a urma doar reguli și a respecta o listă de cereri. Da, Dumnezeu ne dă indicații și instrucțiuni despre cum să trăim, dar acestea nu trebuie să fie îndatoriri religioase; acestea sunt principii care să ne ajute să descoperim viața plină de bucurie, de bogății din abundență pentru care Isus a murit ca noi să o putem avea.

Dumnezeu dorește ca tu să treci dincolo de zidul religiozității și să ai o relație profundă și apropiată cu El. Asta înseamnă să fii mai aproape de Dumnezeu. El nu este vreo zeitate distantă, religioasă, rece și de neatins. Dumnezeu este Tatăl tău ceresc care te iubește necondiționat și neîncetat.

Orice ți s-ar fi întâmplat în trecut, indiferent de câte ori ai dat greș, indiferent ce dezavantaje crezi că ai avea, poți trăi într-o relație apropiată cu Dumnezeu. El te va ierta și te va alina. El va umbla alături de tine. El nu te va părăsi și nu te va uita niciodată.

Dumnezeu te iubește mai mult decât îți poți închipui. Tot ce trebuie să faci este să primești dragostea Sa chiar azi.


A trăi „mai aproape de Dumnezeu cu fiecare zi” presupune doar să primești dragostea Lui și să înveți să-L iubești și tu în schimb.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon