Mai mult decât biruitori

Mai mult decât biruitori

Totuşi, în toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit. –Romani 8:37

Dumnezeu ne dă vise pentru viitor, însă uneori acele vise par imposibil de a fi împlinite. Acest lucru se întâmplă atunci când se instalează frica.

Dacă ești determinat să nu renunți niciodată la visul tău, atunci va trebui să fii curajos.Trebuie să știi că a avea curaj nu înseamnă absența totală a fricii, ci a continua să mergi înainte, chiar dacă te simți copleșit de frică. Deci, când înfrunți situații care te intimidează sau par amenințătoare, roagă-te ca harul lui Dumnezeu să îți dea îndrăzneala și curajul de a înainta, în ciuda fricii care caută să te cuprindă.

Duhul de frică va încerca întotdeauna să te oprească din înaintare. Secole de-a rândul, inamicul s-a folosit de frică în încercarea sa de a-i opri pe oameni și nu își va schimba strategia acum. Tu însă, poți să învingi teama, deoarece ești mai mult decât biruitor, prin Hristos, care te iubește.

Doresc să te încurajez pentru a fi determinat să înfrunți teama atunci când stă împotriva ta. Stai ferm, încrede-te în Dumnezeu știind că El este întotdeauna cu tine.


Rugăciune

Doamne, chiar dacă mă pot simți speriat și temător, cred Cuvântul Tău, care spune că sunt mai mult decât biruitor. Pot împlini fiecare vis pe care mi l-ai dat, deoarece Tu mă iubești și îmi dai victorie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon