Meditează la lucrurile dumnezeiești

Meditează la lucrurile dumnezeiești

„Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună și orice laudă, aceea să vă însuflețească [la acestea să vă rămână gândul].” (Filipeni 4:8, Biblia amplificată)

Știai că sentimentele îți sunt conectate la gândire? Dacă nu crezi că este adevărat, atunci rezervă-ți vreo 20 de minute ca să nu te gândești decât la problemele tale. Te asigur că, la sfârșitul celor 20 de minute, sentimentele tale și poate chiar și expresia feței ți se vor fi schimbat.

Într-o zi, m-am trezit cu gândul la o problemă cu care mă confruntam. Brusc, Duhul Domnului mi-a vorbit: „Joyce, ai de gând să-ți petreci timpul cu problema ta sau cu Mine?”

Atunci când ești dezamăgit, nu sta degeaba, plângându-ți de milă. Oricât de grele ar părea lucrurile, avem întotdeauna o alegere de făcut. Putem alege să creăm o conexiune strânsă cu problemele noastre sau cu Dumnezeu. Le putem îngădui gândurilor noastre să se axeze doar pe problemele noastre, până când devenim descurajați sau devastați, sau ne putem concentra atenția asupra tuturor lucrurilor bune care ni s-au întâmplat în viață – și asupra tuturor binecuvântărilor pe care Dumnezeu ni le-a pregătit pentru zilele ce vor veni.


Gândurile noastre sunt cuvinte mute ce pot fi auzite numai de către Dumnezeu și de către noi, dar aceste cuvinte ne afectează persoana interioară, sănătatea, bucuria și atitudinea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon