Motivul pentru care a venit Isus

Motivul pentru care a venit Isus

Apropiaţi-vă de Dumnezeu şi El Se va apropia de voi. Curăţiţi-vă mâinile, păcătoşilor; curăţiţi-vă inima, oameni cu inima împărţită! – Iacov 4:8

Vreau să observi ceva despre versetul de mai sus. Observă că ni se spune să ne apropiem de Dumnezeu înainte de a ne spune să nu mai păcătuim.

Sunt atât de mulți oameni care fac invers. Ei cred că nu pot veni niciodată la Dumnezeu, nu pot avea niciodată o relație cu El și nu pot fi niciodată creștini pentru că au probleme în viață pe care încearcă mai întâi să le depășească. Încearcă să se îndrepte ca să poată fi destul de buni pentru a avea o relație cu El.

Dar asta este o atitudine greșită. Isus a venit pentru că nu putem fi niciodată suficient de buni fără El. Trebuie să-L avem pe Isus în viețile noastre. Moartea Sa, sângele Său vărsat pentru păcatele noastre – au plătit datoria pe care o aveam.

Nu putem să fim curățați de păcat până nu ne apropiem de Dumnezeu, prin Numele lui Isus. Dumnezeu dorește să te apropii astăzi de El. Nu sta deoparte, crezând minciuna că trebuie să te curățești mai întâi de păcat. În schimb, mergi la Dumnezeu și lăsă-L să te curățească prin jertfa lui Isus.

Rugăciune

Doamne, vin la Tine prin sângele lui Isus, care mă curăță de păcate. Îți mulțumesc pentru iertarea Ta. Refuz să trăiesc cu rușine pentru că știu că mă pot apropia de Tine acum, primind dragostea și iertarea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon