Nu e complicat

Nu e complicat

„Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: ʽRidică-te și aruncă-te în mare’ și dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.” (Marcu 11:23)

Oamenii cred că viața este complicată, dar, adeseori, noi suntem cei care complică lucrurile mai mult decât este necesar. Nu este deloc complicat să trăiești pentru Dumnezeu.

Gândește-te numai la abordarea simplă, deloc complicată, pe care o au copiii cu privire la viață. Copiii se distrează și se simt bine orice ar fi. Ei sunt voioși, lipsiți de griji și fără nicio preocupare. De asemenea, copiii cred ce li se spune. Stă în firea lor să se încreadă pe deplin și să se bucure de viața lor în fiecare zi.

Cu cât mai mult ne apropiem de Dumnezeu, cu atât mai mult vom începe să fim asemenea copiilor. Desigur, Dumnezeu vrea ca noi să avem o comportare matură, dar mai vrea și ca noi să avem încredere și să depindem de El, acest lucru fiind ceva cât se poate de simplu și copilăresc. Atunci când Dumnezeu îi vorbește inimii tale sau când citești ceva în Biblie, poți spune doar: „Mă încred în Dumnezeu și cred că este adevărat!” Este chiar atât de simplu!

Dacă Dumnezeu spune că mă va binecuvânta, mă încred în El și cred că așa este! Dacă Dumnezeu spune că mă va vindeca, mă încred în Dumnezeu și cred că așa este! Dacă Dumnezeu spune că mă va ajuta să îi iert pe cei care m-au rănit, mă încred în Dumnezeu și cred că așa este! Dacă Dumnezeu spune că este cu mine și că nu sunt singur niciodată, mă încred în Dumnezeu și cred că așa este!


Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să decizi să te încrezi în Dumnezeu și să asculți ce spune Cuvântul Său cu privire la fiecare domeniu din viața ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon