O atitudine plină de recunoștință

O atitudine plină de recunoștință

„Intrați cu laude pe porțile Lui, intrați cu cântări în curțile Lui! Lăudați-L și binecuvântați-I Numele!” (Psalmii 100:4)

O persoană care gândește precum Isus va avea gândurile mereu pline de laudă și închinare. Nu ai cum să trăiești o viață puternică fără recunoștință. Biblia ne dă nenumărate instrucțiuni cu privire la principiul recunoștinței. Este un principiu de viață.

Multe uși se deschid înaintea dușmanului atunci când ne plângem. Unii oameni sunt bolnavi fizic și duc niște vieți slabe, lipsite de putere din cauza acestei boli numită plângere, care atacă gândirea și conversațiile oamenilor.

Putem fi recunoscători mereu – în orice situație, pentru orice – iar procedând astfel, vom avea viața victorioasă pentru care Isus a murit ca să ne-o poată da. Poate că e nevoie de laudă și recunoștință, dar o persoană care își face timp în mod conștiincios ca să își prezinte recunoștința este mai fericită decât o persoană care nu o face.

Poți alege să fii plin de recunoștință nu numai față de Dumnezeu, ci și față de oameni. Exprimarea aprecierii îi binecuvântează pe cei din jurul tău, dar e benefică și pentru tine, deoarece îți aduce bucurie în viață.


Fii recunoscător față de Dumnezeu, iar atunci când o faci, vei vedea că inima ți se umple cu viață și lumină.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon