O rugăciune de încredințare

O rugăciune de încredințare

„Încredințează-ți soarta în mâna Domnului [aruncă-I și încredințează-I Lui fiecare grijă din povara ta], încrede-te [bazează-te, bizuiește-te și încrede-te] în El și El va lucra!” (Psalmii 37:5, Biblia amplificată)

Atunci când suntem tentați să ne îngrijorăm sau să ne preocupăm de o anumită situație în viață, putem rosti o „rugăciune de încredințare”. Dumnezeu intervine în situațiile noastre atunci când I le încredințăm Lui.

În viața mea, am ajuns să aflu că, cu cât am încercat mai mult să rezolv singură treburile, cu atât mai mult îmi complicam viața. Eram o persoană independentă, fiindu-mi foarte greu să mă smeresc și să recunosc că aveam nevoie de ajutor. Însă, când am reușit, în cele din urmă, să mă supun Domnului și am obținut bucuria de a-mi lăsa toate grijile în seama Lui, nu mi-a venit să cred că trăisem atât timp sub o presiune imensă.

Încredințează-ți Domnului copiii, căsnicia, relațiile personale și orice alt lucru pentru care ești tentat să te îngrijorezi. Numai Dumnezeu știe cu adevărat ceea ce trebuie făcut, El fiind Singurul calificat cu adevărat să facă lucrul respectiv. Cu cât ne încredințăm mai mult în mâinile lui Dumnezeu, cu atât mai aproape vom fi de El și vom fi și mai fericiți.

Un credincios care poate avea încredere în Tatăl ceresc atunci când lucrurile par să o ia razna este un credincios matur.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon