Opoziție mare, oportunitate mare

Opoziție mare, oportunitate mare

… căci mi s-a deschis aici o uşă mare şi largă şi sunt mulţi potrivnici – 1 Corinteni 16:9

De fiecare dată când Dumnezeu pune în inima noastră o nouă idee sau ne dă un vis, o viziune sau aduce noi provocări în viața noastră, inamicul va fi acolo să ni se opună.

Dumnezeu ne cheamă mereu la noi provocări. Unele par mari și importante, altele mici și insignifiante. Oricum ar fi, când atingem un nou nivel cu Dumnezeu, vom înfrunta și un nou nivel al opoziției inamicului nostru, diavolul.

Împreună cu opoziția, vine și oportunitatea. Dumnezeu este întotdeauna cu noi, așa că nu avem de ce să ne fie teamă. Unele lucruri par a fi prea mari pentru noi, dar nimic nu este imposibil cu Dumnezeu. El nu este surprins sau speriat de nimic, iar împreună cu El putem face față oricărei provocări care stă înaintea noastră.

Dacă ești hotărât să atingi noi nivele la care te cheamă Dumnezeu, atunci nu renunța în fața opoziției. Din contră, realizează că, cu cât este mai mare opoziția, cu atât mai mare este oportunitatea ce îți stă înainte. Fii curajos, trage-ți puterea și curajul din Duhul Sfânt, căci El este întotdeauna cu tine.


Rugăciune

Doamne, nu mă lăsa să cad în fața opoziției. Știu că ai planuri mari pentru mine, iar opoziția grea înseamnă doar o mare oportunitate. Mă încred în Tine și știu că Tu mă poți duce la noi nivele ale credinței, pentru a-i sluji pe alții prin dragostea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon