Pe cine folosește Dumnezeu?

Pe cine folosește Dumnezeu?

Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele înţelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari. – 1 Corinteni 1:27

Dumnezeu m-a ales să fiu o gură pentru El și să învăț Cuvântul Lui. Oamenii mă ascultă, deoarece Dumnezeu m-a uns să vorbesc pentru El – este parte din destinul Lui pentru viața mea. Dumnezeu va unge pe toți cei pe care îi alege pentru a lucra prin ei, înclusiv pe tine.

Pe cine folosește Dumnezeu? Biblia spune că El alege oameni comuni, oameni de rând, ca tine și ca mine.

Când am început să predic Evanghelia, unii din prietenii mei m-au respins – ei nu credeau că ar trebui să fac acest lucru, fiind femeie. De fapt, mi-au spus că nu pot face acest lucru.

Dar eu am continuat pentru că Dumnezeu mi-a spus asta, iar eu am crezut că dacă El îmi spune că pot, atunci chiar pot să fac acel lucru. Acesta este adevărul și pentru tine. Dacă ești dispus să urmezi scopul pus de Domnul în inima ta, atunci El poate face lucruri mari prin tine!

Orice persoană de rând poate fi folosită de Dumnezeu într-un mod măreț. Trebuie doar să crezi că El te poate folosi și să fii destul de îndrăzneț să accepți viziunea pe care El a pus-o în inima ta. Tu ai fost ales!

Rugăciune

Doamne, pentru că m-ai ales, nu mă îndoiesc de destinul care Îl ai pentru mine. Îți mulțumesc că, fiind copilul Tău, am un scop dat de Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon