Te iubește Dumnezeu când faci greșeli?

Te iubește Dumnezeu când faci greșeli?

Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi. Deci, cu atât mai mult acum, când suntem socotiţi neprihăniţi prin sângele Lui, vom fi mântuiţi prin El de mânia lui Dumnezeu. – Romani 5:8-9

Te-ai întrebat vreodată dacă ești suficient de bun pentru ca Dumnezeu să te iubească? Din păcate, mulți oameni cred că Dumnezeu îi iubește doar cât timp nu greșesc.

Poate că această perspectivă l-a determinat pe psalmist să întrebe: „Ce este omul că să Te gândești la el?” (Psalmul 8:4). Totuși, Biblia ne spune că suntem creația lui Dumnezeu – lucrarea mâinilor Sale – și că El ne iubește necondiționat pe fiecare dintre noi.

Să recunoaștem: Isus nu a murit pentru tine pentru că erai minunat și grozav; El a murit pentru tine pentru că te iubește. Romani 5:8-9 confirmă acest adevăr spunându-ne că El a murit pentru noi pe când eram încă păcătoși.

Dumnezeu te-a iubit suficient pentru a-L da pe singurul Său Fiu născut, nu numai pentru a muri pentru păcatele tale, ci și pentru a-ți acoperi greșelile zilnice. Te iubește atât de mult încât vrea să trăiești în fiecare zi în putere și victorie.

Dumnezeu te iubește și El vrea să crezi asta și să o accepți mereu… chiar și atunci când faci greșeli.

Rugăciune

Doamne, dragostea Ta este incredibilă. Tu mă iubești chiar și atunci când nimic nu are sens. Când greșesc, Tu tot ești lângă mine. Îți mulțumesc pentru dragostea Ta necondiționată.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon