Trecând testele vieții

Trecând testele vieții

Ah, pune odată capăt răutăţii celor răi şi întăreşte pe cel neprihănit (care trăiește în aromonie  cu Tine), Tu, care cercetezi inimile şi rărunchii, Dumnezeule drept! —Psalmul 7:9

Viața este plină de provocări care ne testează determinarea și credința în Dumnezeu. Fie că ne confruntăm cu amenințarea iminentă a răului sau cu problemele de zi cu zi, calitatea caracterului nostru este cu siguranță testată în mod regulat.

Ar fi o mare greșeală să ignorăm faptul că Dumnezeu ne testează inimile, emoțiile și mințile noastre. Ce înseamnă să testezi ceva? Înseamnă să pui presiune asupra acelui lucru pentru a vedea dacă va face ceea ce spune că face. Va rezista presiunii? Poate funcționa la nivelul la care spune creatorul lui că poate? Este autentic când este comparat cu standardul real de calitate?

Dumnezeu face același lucru și cu noi.

Ești testat astăzi? Soluția este să îți păstrezi încrederea în Dumnezeu, chiar și atunci când nu înțelegi. Într-adevăr încrederea în Dumnezeu uneori înseamnă că vor exista întrebări fără răspuns, dar când mergi înainte, în ciuda îndoielilor tale, El te va ridica și te va întări.


Rugăciune

Doamne, când sunt încercat, vreau să fiu gata, să rezist sub presiune și să Te urmez indiferent de situație. Arată-mi în fiecare zi cum să mă încred în Tine, chiar și când mă lupt cu întrebări fără răspuns.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon