Uită să mai pui accentul pe tine

Uită să mai pui accentul pe tine

Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine. – Galateni 2:20

Pavel a spus că a fost crucificat împreună cu Hristos. Cu alte cuvinte, cu scopul de a trăi pentru Dumnezeu, el a încetat să se mai contrenteze pe sine, iar noi suntem încurajați să facem la fel.

Dar poate te gândești: „Cu mine, însă, cum rămâne? Cine va avea grijă de mine?” Exact acesta este modul de gândire care ne împiedică să trăim într-un mod plăcut lui Dumnezeu.

Este ușor să ne gândim doar la ceea ce ne dorim sau la cum ne simțim, însă a trăi doar pentru noi înșine înseamnă a avea o viață goală și plină de frustrări. Este uimitor cum, ațintindu-ne atenția asupra lui Dumnezeu și asupra a ceea ce putem face pentru alții, aduce în noi eliberare de frica de a nu avea ceea ce ne dorim sau avem nevoie.

Secretul pentru a avea bucurie este a-ți dărui viața, mai degrabă decât a încerca să trăiești doar pentru tine. Când îți iei atenția de la tine și o direcționezi spre Dumnezeu, El poate să îți arate cum să trăiești o viață plină de sens.

Te încurajez să îți începi fiecare zi dedicându-te lui Dumnezeu. Făcând acest lucru, El va fi credincios și te va ajuta să trăiești o viață evlavioasă.

Rugăciune

Doamne, îți dăruiesc ochii, urechile, gura, piciorele mele, inima mea, finanțele, darurile, abilitățile, timpul și energia  – cu tot ce sunt, vreau să trăiesc pentru Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon