Dumnezeu are un plan fantastic pentru viața ta

Dumnezeu are un plan fantastic pentru viața ta

„Da, fericirea și îndurarea mă vor însoți în toate zilele vieții mele și voi locui în Casa Domnului [și în prezența Sa] până la sfârșitul zilelor mele.” (Psalmul 23:6, Biblia amplificată)

Psalmul 23 reprezintă un capitol puternic din Biblie în care e descrisă condiția în care Dumnezeu vrea ca noi să trăim mereu. El vrea ca noi să fim protejați, îndrumați și mângâiați. El vrea să ne întindă o masă plină de binecuvântări chiar înaintea dușmanilor noștri. El vrea să ne ungă cu untdelemnul bucuriei în locul celui al întristării. El vrea ca potirul binecuvântărilor noastre să fie întotdeauna plin, în timp ce-L preamărim și-I mulțumim pentru bunătatea, îndurarea și iubirea nestrămutată pe care le manifestă mereu față de noi. De asemenea, El mai vrea ca noi să trăim în fiecare zi și în fiecare clipă în siguranță în prezența Sa.

Toate aceste „dorințe” fac parte din planul foarte bun pe care îl are Dumnezeu pentru fiecare dintre noi.
Oricât de mult am fi păcătuit, El vrea să ne apropie de El și de planul acela bun și perfect pe care îl are pentru viețile noastre.

Ne-ar prinde foarte bine tuturor dacă ne-am repeta de câteva ori pe zi: „Dumnezeu are un plan fantastic pentru viața mea. Vreau ți eu tot ce vrea El pentru mine. Primesc iubirea și bunătatea Lui în viața mea. Voi păși și voi trăi în prezența Domnului.”


Nu uitați că cel mai important lucru atunci când primim binecuvântările Domnului nu este credința noastră extraordinară, ci statornicia Lui extraordinară.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon