Vindecarea rănilor emoționale

Vindecarea rănilor emoționale

„Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război, izbăvirea.” (Isaia 61:1)

Vindecarea emoțională este un subiect de mare importanță, deoarece trăirile noastre interioare sunt foarte importante. În Romani 14:17 ni se spune că: „Împărăția lui Dumnezeu nu este mâncare și băutură [nu lucruri care se văd], ci neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt”. De asemenea, în Luca 17:21 suntem învățați că Împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul nostru.

Din cauza abuzului pe care l-am experimentat în copilărie, am ajuns să fiu un „prizonier al problemelor emoționale” mulți ani, dar Dumnezeu m-a vindecat și m-a schimbat prin dragostea Lui, și va face același lucru și pentru tine!

În Isaia 61, Domnul spune că a venit „să îi vindece pe cei cu inima zdrobită”. Cred că aici El Se referă la cei care ale căror suflete sunt rănite, fiind zdrobiți și distruși în interior. Isus vrea să te scoată din suferință și să îți dea vindecare, întregire și să te ajute să te apropii de El. Cheamă-L să intervină în mijlocul rănilor inimii și sufletului tău, iar procesul vindecării va începe imediat!

Dumnezeu va interveni indiferent de problema cu care te confrunți și te va ajuta să ajungi acolo unde trebuie să fii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon