Bog lahko počisti vašo zmešnjavo

Brez vere namreč ne moremo biti Bogu všeč in Mu biti sprejemljivi. Zakaj, kdor hoče priti k Bogu, mora [nujno] verovati, da On biva in da nagradi tiste, ki Ga iskreno in skrbno iščejo. (Hebrejcem 11,6)

V otroštvu sem bila hudo zlorabljena. Moje življenje je bilo grozno! Ne spominjam se, da bi bila kdaj res srečna, dokler nisem vstopila v svoja dvajseta. Moj um je bil zmeden, moja čustva so bila zmedena, vse je bilo ena velika zmešnjava!

Ampak Bogu hvala, da nisem ostala taka! Bog je delal v meni, me spreminjal in me izpeljal iz vsega. Sedaj imam čudovit odnos z Bogom, pravi mir in veselje, dober odnos z družino in prijatelji ter delam, v kar me je Bog poklical.

Pismo Hebrejcem 11,6 nam pravi, da Bog poplača, nagradi tiste, ki Ga iskreno in skrbno iščejo. Ugotovila sem, da mi je vse, kar sem žrtvovala, da bi prišla bliže k Bogu, in Ga ubogala, On mnogoterno povrnil. In to, kar mi je On dal, je bilo vedno veliko boljše.

Morda razmišljate: »Ampak Joyce, pojma nimaš, s čim se spoprijemam. Tako težko je!«

Razumem – tudi sama sem se morala spopasti z res težkimi stvarmi. Ampak Bog nagradi tiste, ki Ga iščejo. Odločite se, da Ga boste iskali sredi stisk in težav. On je več kot zmožen, da počisti vašo zmešnjavo!

Kratka molitev

Gospod, verjamem, da Ti lahko počistiš mojo zmešnjavo. Namesto da obtičim v svojih težavah, Te danes iskreno iščem in pričakujem, da boš naredil nekaj dobrega v meni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon