Brez omejitev

Brez omejitev

Bog lahko govori na različne načine. (Job 33,14)

Vsi moramo vsak dan slišati Boga za mnogo različnih stvari, vendar pa obstajajo kritični trenutki v našem življenju, ko moramo še posebej jasno slišati Boga. On nam želi govoriti, a moramo biti previdni, da svoje miselnosti o tem, kako Bog govori, ne omejujemo, ne zapremo. Ne recimo: »Naj mi Bog spregovori po svoji Besedi, ampak naj mi ne spregovori v sanjah.« Ne bi smeli reči: »Naj mi Bog spregovori po mojem duhovnem voditelju, ne pa po prijateljih.« Kot sem opozorila, ima Bog veliko načinov, po katerih nam govori, ampak ne glede na to, kateri način si Bog izbere, da nam govori, lahko računamo Nanj, se zanesemo Nanj, do bo vodil naše poti, ker je tako sam obljubil.

Ni vedno preprosto prepoznati, ali nam govori Bog ali slišimo le svoje misli ali čustva. Nekateri ljudje pravijo, da so potrebovali kar nekaj let, da so se naučili prisluhniti Bogu. Prepričana sem, da imajo razlog za to, saj ni bilo dovolj jasnega učenja na temo, kako se Bog sporazumeva s svojim ljudstvom. Bog želi, da vemo, da nas je pripravljen in željan voditi in usmerjati, tako kot dobri pastir vodi svoje ovce.

Bog govori na mnogo različnih načinov, zato Ga danes prosite, naj vam govori in Mu dovolite, da vas vodi na tisti način, ki ga sam izbere. Nekoč je spregovoril preroku po osličku, zato želimo odpreti in obdržati odprt um glede tega, kakšen način bo izbral, da nam spregovori.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Bodite odprti za različne načine, na katere vam Bog govori.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon