Misli Božjega srca

Misli Božjega srca

Gospodov nasvet ostane na veke, misli Njegovega srca od roda do roda. (Psalm 33,11)

Vem, da si želite slišati Boga vsak dan, in iskreno verjamem, da je to možno, če oblikujete navado poslušanja. Njegov nasvet je bil na voljo vsem generacijam, ampak le nekateri so si vzeli čas za poslušanje. Čakati na Boga ne pomeni, da štiri ure sedimo in Ga poskušamo slišati, ampak pomeni, da priznamo, da brez Njega ne moremo ničesar storiti prav. Ne tečemo v moči svojega mesa, da bi naredili, kar sami hočemo, ampak prosimo Njega za vodstvo.

Ko prosim Boga, naj me vodi, zaupam, da res me. Tekom dneva ne slišim Božjega slišnega (audio) glasu, ki bi mi naročal, kaj naj naredim, ampak v srcu zaznavam, v katero smer naj grem. Na primer, to jutro sem se zbudila z načrtom, kako bo potekal moj dan. Hotela sem ostati doma ves dan, čeprav naju je sin povabil na kosilo z njegovo družino. Ko pa sem molila, sem začutila, da bi bil čas s sinom dragocen in da moram iti. Bog je spremenil moje srce in vedela sem, da bo moj dan boljši, če bom sledila Njegovemu vodstvu namesto svojemu načrtu.

Zaupajte Bogu, da vas bo danes vodil, in ne bodite trmoglavi glede svojega načrta. Bog vam morda pripravlja presenečenje ali pustolovščino, ki je nočete zamuditi.

BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Če Bog spremeni vaše srce, bodite pripravljeni spremeniti svoj načrt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon