Бог знає, що нам не сила бути досконалими

Бог знає, що нам не сила бути досконалими

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Не тому, що я вже досягнув (ідеалу), або вже вдосконалився, але прагну, чи не досягну, (чи не збагну, чи не вхоплю) я того, чим і Христос Ісус (Месія) досягнув був мене, (щоб зробити мене Своїм). – До Филип’ян 3:12, АМР

Так багато людей настільки сильно боїться припуститися помилки, що просто сидить склавши руки. Вони тільки те й роблять, що постійно промовляють: «А що, як я помиляюся? А що, як пропущу Бога?» Знаєте, що одного разу я почула від Бога? Він сказав мені: «Якщо ти пропустиш Мене, Я тебе знайду в будь-якому разі».

Коли ми десь бродимо пустелею, збилися з курсу й навіть не знаємо, де саме перебуваємо, то можемо сміливо просто підняти руки вгору й покликати: «Ісусе, прийди, врятуй мене! Я заблукав. Напевно, я прийняв неправильне рішення».

Бог знає, що ми не спроможні бути досконалими, а тому послав Свого Сина, зробивши Його досконалою жертвою за нас. З цього моменту нам відкритий шлях уперед, до досконалості. У Третьому розділі Послання до Филип’ян апостол Павло каже, що постійно просувається до того, що попереду, забуваючи про минуле.

Бог закликає вас почати рухатися вперед уже сьогодні. Годі жити з відчуттям постійного страху припуститися помилки, адже всі оступаються й можуть дати маху, на цьому — крапка. Бог не просить вас ніколи не помилятися. Він закликає вас рухатися вперед, довіряти Йому й бути певними, що Він приведе вас туди, куди маєте прийти. Господь прохає вас якомога частіше закликати до Нього. Не живіть у страху стосовно власної недосконалості. Натомість нехай ваше життя буде сповнене віри у досконалий Божий план для вас.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу, аби страх недосконалості чи помилок постійно паралізував моє життя. Допоможи мені завжди бути зосередженим лиш на Тобі. Я впевнений, що на мій заклик Ти обов’язково допоможеш мені постійно рухатися вперед до досконалості.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon