Секрет, що допоможе ввійти в Обіцяний Край

Секрет, що допоможе ввійти в Обіцяний Край

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо ми Його твориво, створені в Христі Ісусі на добрі діла, які Бог наперед приготував, щоб ми в них перебували. – До Ефесян 2:10

Бог прагне ввести вас у ваш Обіцяний Край — Землю Обіцяну! Ви народилися згори, були оновлені в Ісусі Христі — і все це для того, щоб мати те добре життя, яке Він заздалегідь приготував для вас. Але щоб вам бути спроможними піти за Богом і здобути свій спадок, Йому доведеться спершу підготувати вас — це означає, що у вашому житті мають відбутися деякі зміни.

Будь ласка, не лякайтеся, почувши слово «зміни». Воно лиш означає, що ви перестаєте робити певні речі, які робили раніше, замінивши їх на інші, яких до цього моменту не робили — тільки й усього. Прикладом може бути, коли ви перестаєте прокручувати у своєму розумі негативні думки і починаєте мислити позитивно… коли ви, залишаючи свою зону комфорту, за вірою ступаєте крок у невідоме… коли ви більше не відкладаєте всього на потім і починаєте використовувати нові можливості, що з’являються у вашому житті.

Недостатньо просто знати щось про Обіцяну Землю. Прийміть тверде рішення увійти у свій Обіцяний Край. Бог добрий; Він веде вас до нього. Просто будьте готові неухильно йти за Господом і прийняти позитивні зміни, які Він хоче здійснити у вашому житті. Все це для того, щоб ви могли стати благословенням для багатьох інших людей.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Святий Духу, покажи мені, які зміни я мушу здійснити у своєму житті, щоб увійти у свій Обіцяний Край. Дякую Тобі за те, що готуєш мене, аби я став благословенням для інших людей і виконав покликання, яке Ти маєш для мого життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon