Життя, вільне від боргів

Життя, вільне від боргів

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Не будьте винні нікому нічого, крім того, щоб любити один одного. – До Римлян 13:8

Надзвичайно важливо розуміти, що битва за наші фінанси — це насправді духовний бій. Ворог спокушає нас витрачати більше грошей, ніж заробляємо, адже тоді в нього з’являється можливість вдатися до тиску в нашому житті, чим врешті і відволікти власне від життя з Богом.

У нас має бути мета, ми повинні прагнути до справжньої насолоди життям, яке дав нам Ісус, померши на хресті — життям, у якому панує праведність, мир і радість у Святому Дусі. Однак, перебуваючи під постійним тиском і відчуваючи повне розчарування через фінансові борги, ми ніколи не зможемо достягти цього життя.

Жити без боргів можливо — варто просто використовувати правильні біблійні принципи у сфері управління фінансами. Мій чоловік Дейв часто повторює одну просту істину: слід навчитися жити, не виходячи за кордони, або межі, свого прибутку, і тоді Бог благословить нас, розширивши наші кордони, і в нас стане більше, ніж було раніше.

В Євангелії від Луки 19:17 написано, що Богові подобається наша вірність і економність навіть у дрібницях, адже в такому разі Він поставить нас над чимось більшим. Тож закликаю вас обминати пастки і не вести життя, «розкішнішого» за те, що дає вам Бог. Уникайте зайвих боргів. Не виходьте за кордони і побачите, як Бог їх розширить.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну здобути перемогу в духовній битві за свої фінанси, тому відмовляюся влізати в борги. Я не впадатиму у спокусу і не витрачатиму грошей, яких не маю. Натомість я буду вірним із тим, що отримав від Тебе, і житиму, не виходячи за кордони, встановлені у моєму житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon