Діліться Євангелієм, задовольняючи потреби людей

Діліться Євангелієм, задовольняючи потреби людей

Цар відповість і промовить до них: Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили. – Матвій 25:40

Якось давно я почула історію про євангеліста, що жив у Росії, ходив вулицями і звертався до людей: «Ісус любить вас. Ісус любить вас». Він роздавав усім зустрічним християнські брошури, і одна пані йому сказала: «Знаєте, ваша проповідь і брошури мене не наситять». З цієї історії можна винести важливий урок: іноді людям потрібно показувати Божу любов, задовольняючи їхні фізичні потреби, і тільки потім ділитися з ними Євангелієм Христа.

Ісус дуже багато говорив про задоволення фізичних потреб людей. В Євангелії від Матвія, 25 розділі, Він сказав, що, годуючи голодних, даючи напитися спраглим, одягаючи нужденних або відвідуючи хворих, ми немов чинимо все це для Нього Самого. Ісус показав нам, як здатність допомогти комусь з практичної точки зору може створити чудову можливість для проповіді Євангелія. Отже, побачивши у своєму житті активну Божу любов, людині буде набагато легше повірити нашим словам про те, що Бог її справді любить.

Тож, з огляду на це, що нам треба робити з практичної точки зору? Розпочніть із чогось незначного, прикладом, міцно обійміть когось, хто відчуває, що його не люблять. Окрім того, можете почати підтримку служінь, які допомагають хворим, спраглим і голодним. Може, ви навіть послужите добровольцем у місцевій їдальні для безпритульних або відправитеся у місіонерську подорож, щоб допомогти нужденним в іншій країні. Для вас відкривається безліч можливостей, тільки-но ви приймаєте рішення послужити іншім не лише словами, а й практичними діями.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я хочу бути спроможним підкріпляти свої слова діями. Покажи мені, як з практичної точки зору я можу допомагати людям, яких Ти приведеш до мене, відчути силу Твоєї любові.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon