Зважайте на те, про що думаєте

Зважайте на те, про що думаєте

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

І сказав Він до них: Будьте обережні з тим, що чуєте. (Бо) якою мірою (вивчення і обмірковування) будете міряти (ту істину, яку ви чуєте), такою (мірою благочестя й знання) відміряють вам, і (ще й) додадуть вам. – Марко 4:24, АМР

Якщо ви — віруюча людина, то, мабуть, певною мірою впродовж кожного дня наповнюєте своє життя думками, що ґрунтуються на Святому Письмі. Та зараз пропоную вам замислитися: чи змішуєте ви ці думки з негативними, які випадково потрапляють у ваш розум, набігають у голову? Впродовж усього мого життя я обмірковувала буквально все, що спадало мені на думку. Хоча більшість із того, що заходило мені в голову, було або диявольською брехнею, або якоюсь нісенітницею.

Перечитавши Євангеліє від Марка 4:24, ви знайдете наступне: що більше часу ми проводимо, розмірковуючи над Божим Словом, то більше сили й спроможності його виконувати ми матимемо. Також там сказано: що більше ми читатимемо й слухатимемо проповідь Божого Слова, то більше одкровення з нього отримаємо, і краще зможемо його зрозуміти. Наша плоть ледача і прагне отримати щось від Бога без жодних зусиль, але так не буває. Ви зможете отримати рівно стільки користі від вивчення Божого Слова, скільки вкладаєте свого часу у цю кропітку справу.

Я наполегливо заохочую вас прийняти рішення щоденно розмірковувати над Божим Словом, бо залежно від того, скільки часу ви проводите, поглинаючи його, відповідною мірою й отримаєте від Бога благочестя та пізнання.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я приймаю рішення щодня приділяти більше часу вивченню Твого Слова. Я знаю, що саме таким чином зможу одержати з нього безліч одкровень, а щодо благочестя й пізнання — їх отримаю від Тебе як подарунок.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon