Autoritet U Molitvi

Autoritet u molitvi

„Tebi ću dati ključeve kraljevstva nebeskoga, pa što god svežeš na zemlji, bit će svezano na nebesima; a što god odriješiš na zemlji, bit će odriješeno na nebesima.“ – Matej 16:19

Budući da nismo samo fizička, već i duhovna bića, sposobni smo stajati u fizičkom i utjecati na duhovno kraljevstvo. Ovo je posebna privilegija i prednost. Molitvom možemo ući u duhovno područje i pokrenuti akciju koja će uzrokovati promjenu u situacijama. Bog je Duh (Ivan 4:24), a svaki odgovor koji trebamo u bilo kojoj situaciji je u Njemu.

Isus je rekao Petru da će mu dati ključeve Kraljevstva nebeskog. Svaki ključ otključava vrata i vjerujem da ovi ključevi (barem djelomično) mogu predstavljati razne vrste molitve. Isus je nastavio poučavati Petra o snazi svezivanja i oslobađanja koje djeluju po istom duhovnom principu.

Sila svezivanja i oslobađanja se vježba u molitvi. Kad ti i ja molimo za osobno oslobođenje ili za oslobođenje nekog drugog, mi u stvari vežemo taj problem i oslobađamo odgovor. Čin molitve veže zlo i oslobađa dobro.


Isus nam je dao silu i vlast da koristimo ključeve kraljevstva kako bismo ostvarili volju Božju na zemlji.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon