Probijaj se naprijed i uživaj u svom napretku

Probijaj se naprijed i uživaj u svom napretku

„Tvoja je riječ nozi mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi.“ – Psalam 119:105

Svi imamo prostora rasti i razvijati se u našem odnosu s Bogom. Znala sam se obeshrabriti kad bih shvatila koliko daleko trebam ići, a ponekad mi se činilo da nije bilo dana, a ponekad i sata, kad ne bih pomislila na to. Imala sam kontinuirani osjećaj neuspjeha – osjećaj kao da jednostavno nisam osoba koja bih trebala biti ili kao da ne radim i ne trudim se dovoljno. Kad bih se potrudila, samo sam opet doživjela neuspjeh.

Sada sam usvojila novi stav: „Možda nisam tamo gdje želim biti, ali hvala Bogu da nisam tamo gdje sam nekada bila. Dobro sam i na putu sam!“

Sada znam svim svojim srcem da se Bog ne ljuti na mene jer još uvijek nisam stigla. Zadovoljan je mojim probijanjem naprijed i što se držim puta koji je pripremio za mene.

Ako ti i ja jednostavno nastavimo ići naprijed, Bog će biti zadovoljan našim napretkom. Obećao je da će nam osvijetliti put. Mi možda ne znamo put ili ćemo se s vremena na vrijeme spotaknuti, ali Bog ostaje vjeran. On vidi tvoj napredak, ponosan je na tebe i pomoći će ti ostati na pravom putu!


Molitva

Bože, neću se obeshrabriti na mjestu gdje se nalazim. Ti si me već dovde doveo i ostat ćeš svjetlo na mom putu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon