Govori kao što Bog govori

Govori kao što Bog govori

„Neka se ova Knjiga Zakona ne miče s usta tvojih, nego razmišljaj o njoj danju i noću, kako bi pazio da izvršiš sve što je u njoj napisano; jer tada ćeš put svoj okruniti uspjehom i tada ćeš napredovati.“ – Jošua 1:8

Bog nam govori da što više vremena provedemo meditirajući nad Božjom Riječi, to ćemo više blagodati vidjeti u svakodnevnom životu, pa čak i imati bliži odnos s Njim. On je čak obećao da ćemo tada svoj put okruniti uspjehom i napredovati! (vidi Jošua 1:8)

O ovome mogu posvjedočiti jer sam uspjela proći kroz mnoge kušnje i teška vremena vjerujući i ispovijedajući Božju Riječ nad svojim životom.

Nešto snažno se događa kad govorimo glasno Božju Riječ. To je način na koji učimo namjerno ispravno misliti, posebno kad nam Riječ postane osobna ispovijest vjere.

Lijepo je čitati Riječ i primiti je u srce po vjeri, ali kad je ispovijedaš naglas, aktivno sudjeluješ u onome što je Bog rekao i oslobađaš tu silu u svoj život.

Ohrabrujem te da provedeš vrijeme čitajući i meditirajući nad Božjim obećanjima i uskladiš svoje misli s tim. Također, potičem te da izgovaraš Riječ. Možeš promijeniti svoj život izgovarajući Riječ. Čitaj ju i izgovaraj je danas nad tvojim okolnostima.


Molitva

Bože, želim osloboditi punu snagu Tvoje Riječi u svoj život. Zajedno s čitanjem i razmišljanjem o Tvojim obećanjima, danas biram da ću je izgovarati nad svojim životom.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon