Sjajna razmjena

Sjajna razmjena

„Prebaci na Gospodina breme svoje [oslobodi se težine toga], i On će te podržati: neće dati [dosljedno] da ikada pravednik posrne [klizne, padne ili posrne].“ – Psalam 55:22

Znaš li da Bog želi sklopiti trgovinu s tobom? On želi da Mu daš sve svoje brige, probleme i neuspjehe. Za uzvrat, On će ti dati svoj mir i radost.

Bog doista želi brinuti o nama, ali kako bismo Mu to dopustili, moramo prestati brinuti se sami za sebe, brinući se o svakoj sitnici koju ne možemo kontrolirati. Mnogi ljudi žele da se Bog brine za njih, ali inzistiraju na brigama ili pokušavaju sami smisliti odgovor, umjesto da čekaju Božji smjer.

On će nam dati mir, ali Mu prvo moramo predati svoje brige. Kakva sjajna razmjena! Mi prepuštamo Bogu svoje brige, a On nam daje svoj mir. Mi prepuštano Njemu naše strepnje i dileme, a On nam daje svoju zaštitu, stabilnost i radost. To je nevjerojatan blagoslov i privilegija da se Bog brine o nama.


Molitva

Gospodine, ponudio si mi nevjerojatnu razmjenu. Ti si mnogo sposobniji od mene i zato Ti dajem svoje brige i primam sav mir i radost koji mi daješ!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon