Misli pozitivno

Misli pozitivno

„Uostalom, braćo, što je god istinito, što god časno, što god pravedno, što god čisto, što god ljubazno, što god hvalevrijedno; je li što krepost, je li što pohvala – to nek vam je na srcu!“ – Filipljanima 4:8

Ako želiš poboljšati svoj život, jedna od prvih stvari koje možeš učiniti je poboljšati svoje misli. Postoji ogromna moć koja dolazi kada odlučimo biti pozitivni ljudi. Bog je pozitivan, a da bi Mu se približili, važno je složiti se s Njim (Amos 3:3) i razmišljati pozitivno.

Pozitivan način razmišljanja i stav ne znači da nisi suočen sa stvarnošću ili ignoriraš stvarne probleme. To jednostavno znači da se slažeš s Riječju Božjom i zadržavaš se na Božjim obećanjima, a ne na negativnim, depresivnim stvarima ovog svijeta.

Možeš primijetiti da je Isus tijekom svog života trpio ogromne poteškoće, uključujući i osobne napade, a ipak je ostao pozitivan. Uvijek je podizao i hrabrio svojim riječima. Uvijek je davao nadu onima kojima se približio. Taj primjer možemo slijediti i danas. Kad odaberemo pozitivan stav, imamo pozitivna očekivanja i upuštamo se u pozitivne razgovore, slijedimo primjer koji nam je Isus dao i približavamo se svom nebeskom Ocu.


Tvoj će život slijediti smjer tvojih misli.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon