Najbolji način kako postupati s novcem

Najbolji način kako postupati s novcem

„Tko daje siromahu, neće oskudijevati.“ – Izreke 28:27a

Otkrila sam da je najbolji način kako postupati s novcem – nastaviti ga davati dalje. I trebamo nastaviti davati osobito tijekom izazovnih financijskih vremena. Ovo je ključni faktor koji nam pomaže održati biblijski fokus na naše financije.

Uvijek je moguće živjeti po Božjim financijskim načelima, čak i u teškim vremenima. Možeš se naći u nečemu što ti izgleda kao nemoguća financijska situacija i osjećaš se kao da nisi u mogućnosti dati, nemoj dopustiti da te to zaustavi. Bog će ti pomoći što i kako raditi s onim što imaš na jednostavan način.

U Luki 19:17 piše da je Bog zadovoljan ako smo vjerni i pouzdani u malim stvarima. Kad jesmo, kaže da će nam dati autoritet nad većim stvarima.

U Izrekama 28:27 kaže: „Tko daje siromahu, neće oskudijevati.“ Ako smo poslušni Bogu u našim financijama; čak i ako nemamo mnogo i dajemo to da bismo pomogli drugima, Bog će se pobrinuti za naše potrebe. To je tako jednostavno. Odluči danas biti onaj koji daje i neće ti ništa nedostajati.


Molitva

Bože, danas biram dati Tebi svoje financije. Čak i u teškim vremenima, znam da se Tvoja načela vezana za novac i dalje mogu primijeniti, i Ti ćeš se pobrinuti za mene. Ti si moj Izvor!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon