Slušaj i budi poslušan onome što ti Bog govori

Slušaj i budi poslušan onome što ti Bog govori

„Kad bi samo njihova srca bila takva da me se uvijek boje i drže sve moje zapovijedi, da tako vazda budu sretni, oni i njihovo potomstvo!“ – Ponovljeni zakon 5:29

Bog ne govori samo vođama službi. Govori svima koji imaju odnos s Njim u svakoj sezoni života. Mnogi ljudi ne očekuju da čuju Boga kako im govori, a u realnosti, On govori svima. On i tebi govori.

Naravno, ne možeš Ga čuti i raditi ono što ti kaže, ako ne slušaš Njegov glas. Slušaš Ga tako što čitaš svoju Bibliju, provodiš vrijeme u Njegovoj prisutnosti i svakodnevno pripremaš svoje srce da može primiti od Njega. Tako možeš slijediti Njegovo vodstvo i čuvati Njegove zapovijedi.

Pročitaj stihove iz Ponovljenog zakona 5:29. Možeš li čuti Njegov glas u toj izjavi? On želi da držimo Njegove zapovijedi kako bismo bili sretni. On brine za nas da smo dobro i zna da je jedini način da se pobrine za nas ako smo voljni slušati i biti poslušni.

Neka tvoj odnos s Isusom Kristom bude tvoj životni stil i budi vjeran izvršilac Riječi. Čuj Njegovu mudrost danas i slijedi je.


Molitva:

Gospodine, vjerujem da mi govoriš i želim čuti Tvoj glas. Slušat ću Te sa svrhom i živjeti ono što mi kažeš da činim kako bih ‘vazda bio sretan’.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon