Veći plan

Veći plan

„A Isus upre u njih pogled pa im reče: „Ljudima je to nemoguće, ali Bogu je sve moguće.“ – Matej 19:26

Važno je tražiti od Gospodina da stavi u tvoje srce Njegove snove i vizije za tvoj život. Mi jednostavno atrofiramo kad se nemamo prema čemu ispružiti ili težiti. Bog nas je stvorio da imamo ciljeve. Efežanima 3:20 govore da je Bog ‘sposoban učiniti mnogo više nego što možemo i zamisliti i moliti’. Zato, kao kršćani, možemo misliti velike misli, imati velike ciljeve i nadati se velikim stvarima.

Često promatramo zadatak pred nama i mislimo kako ne postoji način na koji to možemo odraditi. To se događa kada gledamo na sebe umjesto Boga koji može sve.

Kad je Gospodin pozvao Jošuu da zauzme mjesto Mojsija i odvede Izraelce u obećanu zemlju, rekao mu je: „Nitko neće odoljeti pred tobom u sve dane tvog života; Ja ću biti s tobom, kao što sam bio s Mojsijem, i nikada te neću napustiti niti ću te ostaviti.“ (Jošua 1: 5)

Ako Bog obećava da će biti s nama, On to čini – to je zaista sve što nam treba. Njegova snaga je savršena u našoj slabosti (2. Korinćanima 12: 9). Kakve god slabosti imali, Božja snaga je dostupna da učini stvari u tvom životu veće nego što si ikada mislio da je moguće.


Bog je počašćen kad Mu vjeruješ da će učiniti veće stvari nego što si ikada mislio da je moguće.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon