De mi van, ha elszalasztjuk Istent?

De mi van, ha elszalasztjuk Istent?

Saját füleddel hallhatod a mögötted hangzó szót: Ezen az úton járjatok, se jobbra, se balra ne térjetek le! Ézs. 30:21

Néha tétovázunk az életben, mert attól félünk, hogy “elszalasztjuk Istent”, vagy valami rosszat teszünk, amikor megpróbáljuk követni Őt. Hadd bátorítsalak azzal, hogy elmondom neked, ha valahogy nem találod el, mi Isten akarata számodra, nem kell aggódnod – Ő meg fog találni téged. Azt hiszem, mindannyian eltévedünk időnként az életben, és szükségünk van Isten kegyelmére, hogy megjelenjen, és visszatereljen minket a helyes útra. Ma hálát adhatsz Istennek, hogy Ő hűséges, és minden görbe utat kiegyenesít előtted.

Ha félsz attól, hogy rossz döntéseket hozol az életed irányát illetően, csak annyit kell tenned, hogy emlékezteted magad, mennyire szeret téged Isten, és megnézed az előtted járók bizonyságtételeit. A Biblia tele van csodálatos történetekkel Isten vezetéséről és gondviseléséről.
Amikor imádkozás és Istenkeresés után megtesszük a hit lépését, ha hibát követünk is el, Isten segít nekünk visszatalálni a helyes útra. Hála Neki, Isten bármilyen hibánkat is valahogy a javunkra tudja fordítani.


Hálaadó ima

Köszönöm neked, Atyám, hogy látod a szívemet. Ha elvétem a hangod és a Te irányod az életemben, köszönöm, hogy megtalálsz és a helyes irányba terelsz. Bízom a Te vezetésedben, és ma úgy döntök, nem fogok abban a félelemben élni, hogy elszalasztalak Téged.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon