Az Úr a te erősséged

Az Úr a te erősséged

„Erősödjetek meg az Úrban és az Ő hatalmas erejében.” Ef 6:10

Fontos felismernünk, hogy Sátán tervének a része, hogy a hívőket kifárassza. Dániel 7:25 látványos leírása annak a látomásnak, amit Dániel próféta kapott:”… kifárassza a Felségesnek szentjeit…”

De ennek ellenére Isten szeretné, ha felbátorodnál. Róm 8:37 egy jó hírrel szolgál a keresztényeknek: „De mindezekkel szemben diadalmaskodunk azáltal, aki szeret minket.” Több mint győztesek vagyunk. Ez azt jelenti, hogy amikor a nehézség éppen csak elkezdődnek, már tudjuk, hogy győzni fogunk. Nekem ez annyira tetszik, neked is?

Megcélozhatjuk a szívünkben, hogy Istennel az imán és az Igén keresztül, egy olyan bensőséges kapcsolatot ápolunk, amiben folyamatosan megerősödünk az ígéretek ereje által. Az Istennel való bensőséges kapcsolat erős keresztényeket eredményez, akik legyőzik az ördögöt!

Élj Isten erejében bízva, és ne félj attól, hogy a megpróbáltatások kifárasztják és elgyengítik a harcosokat és szenteket. Maradj erős Őbenne, és az Ő hatalmas erejében!

Ima:

Istenem, Te vagy egyedül erős. Nem engedem, hogy a Sátán kifárasszon, erős maradok a Veled való bensőséges kapcsolat által.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon