Accesul Complet

Accesul complet

Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem şi ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. (Romani 5:2)

Viața noastră spirituală depinde de credința în Dumnezeu și relația noastră personală cu El, care cu siguranță include și capacitatea de a auzi vocea Lui. Ne putem bucura de această relație deoarece moartea lui Isus pe cruce ne oferă acces gratuit și nestingherit la Tatăl nostru ceresc, iar credința noastră face posibilă o relație intimă și dinamică cu El.

Îmi place Efeseni 3:12 și am studiat recent acest verset. El spune astfel: „În El avem îndrăzneală (curaj) și intrare la Dumnezeu cu încredere (o apropiere nemeritată de Dumnezeu cu libertate și fără frică), prin credința în El.” În timp ce meditam la acest verset, m-am bucurat să realizez că noi, oamenii, avem oricând acces liber la Dumnezeu prin rugăciune; putem auzi vocea Lui oricând vrem sau avem nevoie. Putem să ne apropiem de El cu îndrăzneală fără rezerve, fără teamă și cu libertate deplină. Cât de minunat este! Credința personală în Dumnezeu deschide ușa către ajutorul Lui nelimitat și către o comunicare nestingherită cu El.

Vino la Dumnezeu cu încredere că El te iubește, Își dorește părtășia cu tine și dorește nu numai să te audă pe tine, ci și să vorbească cu tine.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Așteaptă-te să-L auzi pe Dumnezeu și să fii călăuzit de Duhul Său cel Sfânt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon