Câteodată doar stai

Câteodată doar stai

Tot Iuda stătea în picioare înaintea Domnului, cu pruncii, nevestele şi fiii lor. 2 Cronici 20:13

Îmi place versetul de astăzi în mod special și faptul că o întreagă națiune a stat nemișcată înaintea lui Dumnezeu. Vezi, în economia lui Dumnezeu, a sta cu credință înseamnă că faci ceva. Desigur, nu este o acțiune fizică; este o acțiune spirituală. Adesea, acționăm în mod firesc, dar spiritual facem prea puțin, sau nimic. Dar când ne disciplinăm să stăm nemișcați și să-L așteptăm pe Domnul, ne angajăm într-o activitate spirituală puternică. Disponibilitatea noastră de a sta înaintea Domnului Îi spune: „Am de gând să Te aștept până când vei face ceva cu privire la această situație. Până atunci, voi fi plin de pace și mă voi bucura de viață în timp ce Te aștept pe Tine. ”

Poporul lui Iuda, care stătea nemișcat înaintea lui Dumnezeu, avea toate motivele să încerce să facă ceva – altceva decât să stea nemișcat. Față în față cu o forță copleșitoare care venea peste ei și amenința că le va distruge pământul și îi va înrobi, ei trebuie să fi fost tentați să se revolte sau cel puțin să se apere. Dar nu au făcut-o. Pur și simplu stăteau nemișcați, așteptându-L pe Dumnezeu, iar El i-a izbăvit în mod miraculos.

Așteptarea lui Dumnezeu produce tărie (vezi Isaia 40:31). Este posibil să avem nevoie de puterea pe care o dobândim în timp ce așteptăm pentru a face ceea ce Dumnezeu ne va instrui să facem, atunci când El ne va da direcție. Cei care-L așteaptă pe Domnul Îi aud vocea, primesc răspunsuri, direcție și obțin putere pentru a împlini ce li se spune.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: A sta în fața Domnului este credință în acțiune.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon