Rugându-ne rugăciunile lui Dumnezeu

Rugându-ne rugăciunile lui Dumnezeu

Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre (Isaia 55:9).

Cred că unul dintre motivele pentru care uneori ne simțim neîmpliniți în rugăciune sau avem sentimentul că nu ne-am rugat suficient pentru un anumit lucru, este că petrecem așa de mult timp rugându-ne de fapt rugăciunile noastre. Vă spun că există ceva mai bun și mai eficient, și anume să ne rugăm rugăciunile lui Dumnezeu. Ca să fiu sinceră cu voi, dacă mă rog rugăciunea mea, pot să mă rog 15 minute și să simt că nu am terminat de spus ce era de spus, dar dacă sunt călăuzită de Duhul Sfânt și mă rog rugăciunea lui Dumnezeu, pot să mă rog două propoziții și să mă simt împlinită.

Am descoperit aceasta când m-am rugat rugăciuni conduse de Duhul, rugăciuni care sunt de obicei mai scurte decât sunt ale mele de obicei. Aceste rugăciuni sunt directe și la subiect. Mă simt împlinită că am realizat ce trebuia atunci când mă rog în felul lui Dumnezeu și nu în felul meu. Când ne rugăm în felul nostru, adesea ne concentrăm pe lucrurile și circumstanțele firești, dar dacă suntem călăuziți de Dumnezeu ne vom trezi că ne rugăm pentru lucrurile veșnice precum puritatea gândurilor și motivațiilor noastre și o mai adâncă relație cu Dumnezeu. Cere-I lui Dumnezeu să te învețe cum să te rogi rugăciunile Lui în locul rugăciunilor tale si te vei bucura mult mai mult de timpul de rugăciune.


Cuvântul lui dumnezeu pentru astăzi: Roagă-te rugăciunile lui Dumnezeu și nu rugăciunile tale!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon