Așteaptă pacea

Așteaptă pacea

Eu voi asculta (în așteptare) ce vorbește Dumnezeu, Domnul, căci El promite pacea poporului Său și credincioșilor Săi. (Psalmul 85:8, Biblia amplificată)

Când Dumnezeu vorbește, El ne oferă un sentiment profund de pace interioară pentru a confirma că mesajul pe care l-am auzit este cu adevărat de la El. Chiar dacă El vorbește pentru a ne mustra, Duhul adevărului ne liniștește sufletul.

Când dușmanul nostru, înșelătorul, ne vorbește, el nu ne poate da pace. Când încercăm să rezolvăm lucrurile cu mintea noastră, nu putem obține pace, deoarece „umblarea după lucrurile firii pământești [rațiunea fără Duhul Sfânt] este moarte [moartea care cuprinde toate suferințele provocate de păcat, atât aici, cât și după moarte], dar umblarea după lucrurile Duhului [Sfânt] este viață și pace [sufletească] [atât acum, cât și după moarte].” (Romani 8:6)

Ori de câte ori crezi că auzi vocea lui Dumnezeu sau iei o decizie bazată pe ceva ce crezi că a spus El, folosește scala păcii. Dacă pacea nu își poate păstra greutatea în raport cu călăuzirea pe care ai primit-o, atunci nu continua. Nu trebuie să explici altora de ce nu ai pace în acest sens; poate nici nu știi de ce. Poți spune pur și simplu: „Nu am pace în acest moment, de aceea nu este înțelept pentru mine să merg mai departe.”

Așteaptă întotdeauna până când pacea îți umple sufletul ca să faci ceea ce crezi că ți-a spus Dumnezeu. Pacea este confirmarea faptului că auzi cu adevărat de la Dumnezeu și că e timpul să acționezi. Pacea ne oferă încredere și credință, care ne permit să urmăm instrucțiunile lui Dumnezeu.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Așteaptă să ai pace înainte să acționezi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon