Bucură-te în fiecare zi

Bucură-te în fiecare zi

„Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm și să ne veselim în ea!” (Psalmul 118:24)

Una dintre dorințele mele arzătoare din cadrul lucrării mele este să îi văd pe oameni că se bucură pe deplin de calitatea vieții pentru care Isus a murit ca noi să o avem – nu doar să citească sau să vorbească despre asta, ci să o trăiască în fiecare zi.

Mulți oameni, printre care mă număr și eu, sunt genul care au mereu câte un țel. Suntem atât de preocupați de ziua de mâine, încât adesea nu reușim să apreciem și să ne bucurăm de ziua de azi fiindcă suntem mereu cu gândul la lucrurile viitoare, așteptând cu nerăbdare următorul eveniment, lucrând ca să ne completăm următoarea însărcinare și căutând să mai bifăm încă ceva de pe lista noastră cu lucruri de făcut.

Societatea noastră, care trăiește într-un ritm accelerat și în continuă presiune, ne constrânge să realizăm cât mai multe și cât mai repede posibil – pentru ca apoi să putem realiza și mai multe. De-a lungul anilor, am învățat că această alergare continuă după țeluri ne poate face să ratăm bucuriile pe care ni le oferă viața. Este adevărat că Dumnezeu are anumite scopuri și planuri pe care vrea ca noi să le împlinim pe parcursul vieților noastre pământești, dar El vrea și ca noi să ne bucurăm și să profităm din plin de viața de zi cu zi. Dumnezeu îmi amintește în mod frecvent să trăiesc în prezent!

Cu cât mai mult te apropii de Dumnezeu, cu atât mai mult îți vei da seama că e în regulă să încetinești ritmul și să te bucuri de viața pe care o ai în El. Dumnezeu Își dorește ca tu să experimentezi în fiecare zi dragostea, pacea și bucuria oferite de El.


Astăzi este ziua pe care ți-a dat-o Dumnezeu; alege să te bucuri și să te veselești în ea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon