Când te simți stresat…

Cuvintele lui Dumnezeu sunt în acord cu Cuvântul Său

„Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.” (Filipeni 4:7)

Cu mult timp în urmă, am mers la medic pentru că mă simțeam adesea rău. Acesta mi-a spus că prezentam simptome de stres. Nu dormeam suficient de mult, nu mâncam sănătos și puneam prea multă presiune pe mine.

Stresul este o parte normală a vieții. Dumnezeu ne-a creat capabili să rezistăm la presiuni. Problema apare atunci când încercăm să depășim limitele trasate de Dumnezeu și când ignorăm semnalele de alarmă pe care trupul nostru ni le dă când este extenuat.

Te sfătuiesc să ai grijă de tine, pentru că dacă îți vei suprasolicita trupul, nu vei putea merge la magazin să îți cumperi unul nou. Multe dintre lucrurile care ne stresează peste măsură sunt lucruri pe care, dacă ne-am dori cu adevărat, le-am schimba. Fii sincer cu tine însuți când faci lucruri la care Dumnezeu nu te-a chemat și lasă-L să elimine din viața ta activitățile care te obosesc și nu aduc niciun rod bun.

Pacea ar trebui să fie o realitate în viața fiecărui credincios. Isus Hristos este Prințul Păcii; datorită Lui am primit această moștenire a păcii. Este un dar al Duhului Sfânt pe care îl primim atunci când stăm în ascultare și supunere.

Pacea lui Isus lucrează atât în vremuri bune, cât și în strâmtorări. El este Cel care ne dă pace în mijlocul furtunii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon