Laudă-L pe Dumnezeu chiar și în închisoare

Laudă-L pe Dumnezeu chiar și în închisoare

Pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau şi cântau cântări de laudă lui Dumnezeu; iar cei închiși îi ascultau. Deodată, s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa că s-au clătinat temeliile temniţei. Îndată, s-au deschis toate uşile şi s-au dezlegat legăturile fiecăruia. – Faptele apostolilor 16:25-26

Uneori, ne aflăm într-o încurcătură așa de mare, că nu ne putem imagina să mai așteptăm nicio secundă pentru a simți o ușurare. Totuși, trebuie să continuăm să-L așteptăm pe Domnul, cu o credință simplă, dovedindu-ne încrederea în El. Când facem aceasta, Dumnezeu Se mișcă dintr-o dată într-un mod neașteptat.

Pavel și Sila știau ce înseamnă să aștepți, și au așteptat. În Faptele apostolilor 16, ni se spune cum  au fost împresurați de mulțime, bătuți și aruncați în închisoare. Versetul 24 spune că temnicerul i-a aruncat în temniţa dinăuntru şi le-a băgat picioarele în butuci. Pavel și Sila nu păreau prea deranjați – au început să cânte și să se închine lui Dumnezeu. În felul acesta Îl așteptau, de fapt, pe Dumnezeu.

Dintr-o dată, Dumnezeu a trimis un cutremur, care a deschis ușile închisorii și li s-au deslegat lanțurile. El i-a eliberat!

Când oamenii Îl așteaptă pe Dumnezeu cu răbdare în mijlocul situațiilor critice, El apare pe neașteptate. Așa că, nu renunța! Nu înceta să crezi! Rămâi plin de credință și așteptare. Puterea lui Dumnezeu este fără de limite și El îți va da biruință!


Rugăciune

Doamne, nu contează cât de gravă e problema în care sunt prins, aleg să te laud din închisoarea în care mă aflu. Știu că Tu vei face ceva pentru mine și mă vei elibera „deodată”, când va fi timpul potrivit.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon