Supune îndoielile

Supune îndoielile

Noi răsturnăm izvodirile minţii şi orice înălţime care se ridică împotriva cunoştinţei lui Dumnezeu; şi orice gând îl facem rob ascultării de Hristos. – 2 Corinteni 10:5

După ce începem procesul reînnoirii minții noastre, vor fi și momente de eșec. Dumnezeu știe că nu suntem perfecți și va fi totdeauna prezent ca să ne ajute să revenim și să continuăm procesul.

Din păcate însă, și diavolul știe că nu suntem perfecți și face totul pentru a ne reaminti acest lucru. Se poate întâmpla să slujim Domnului, să pășim prin credință,  să facem fapte bune, iar apoi, dintr-o dată, avem o zi sau o săptămână când suntem atacați la nivelul minții noastre. Satana ne va spune că suntem niște ratați, că nu suntem suficient de buni, că Dumnezeu nu ne iubește… și lista poate continua.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru că, în Cuvântul Său aflăm ce avem de făcut în astfel de situații. 2 Corinteni 10:5  ne spune să facem orice gând rob ascultării de Hristos. Așadar, când diavolul încearcă să te mintă, mergi la Cuvânt și află adevărul care respinge acea minciună.

Când apar îndoielile, nu fi descurajat, ci pune-le înaintea adevărului din Cuvântul lui Dumnezeu. Funcționează de fiecare dată!


Rugăciune

Doamne, nu voi lăsa ca îndoielile și minciunile pe care  diavolul le trimite în mintea mea să mă abată din drum. Voi crede mai degrabă ceea ce spune Cuvântul Tău și voi face acele gânduri rele roabe ascultării de Hristos!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon