Cât mai durează Doamne?

Cât mai durează Doamne?

„… dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.” (Isaia 40:31)

Atunci când Îl așteptăm pe Dumnezeu să intervină, nu înseamă că noi nu trebuie să mai facem nimic și să Îl așteptăm pe El să facă totul pentru noi. Pentru mine, asta înseamnă că aștept, conștientă fiind că Dumnezeu îmi va da călăuzire dacă vrea să fac ceva, în timp ce mă încred în El să intervină așa cum doar El o poate face. Adesea, în timpul de așteptare, mi-a arătat lucruri care trebuiau schimbate în atitudinea sau comportamentul meu. Dumnezeu nu vrea întotdeauna să schimbe doar circumstanțele, ci vrea să ne schimbe și pe noi.

În timpul de părtășie cu Dumnezeu, El ne revelează lucruri și suntem împrospătați în prezența Lui. Apropierea și intimitatea cu Domnul este unul dintre cele mai mari privilegii ale noastre, ca și copii ai Lui. Cu cât petrecem mai mult timp cu El, cu atât ne transformă mai mult după chipul Său.

Studiază Cuvântul lui Dumnezeu, și privește-l ca fiind modul lui Dumnezeu de a comunica cu tine. Te va îmbărbăta și te va îndrepta. Așteaptă-L pe Dumnezeu cu o inimă încrezătoare și primește prin credință toate lucrurile pe care El le are pregătite pentru tine.

Dumnezeu te va schimba puțin câte puțin în fiecare zi, dacă ai încredere în El.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon