Ce spune Dumnezeu despre tine

Ce spune Dumnezeu despre tine

„Spre lauda slavei harului Său, pe care ni l-a dat în Preaiubitul Lui.” (Efeseni 1:6)

Dumnezeu nu Își dorește ca noi să ne simțim frustrați și condamnați. El vrea să înțelegem că suntem copiii Săi și că suntem plăcuți înaintea Sa.

Există numeroase voci care încearcă să ne spună cine și ce nu suntem, însă, cu cât mai mult ne apropiem de Dumnezeu, cu atât mai mult Îl auzim spunându-ne cine suntem – neprihăniți în Hristos, iubiți și plăcuți de Tatăl nostru ceresc.

Diavolul ne spune că nu suntem acceptabili înaintea lui Dumnezeu din cauza păcatelor și greșelilor noastre, însă Dumnezeu ne spune că suntem acceptați ca preaiubiți datorită a ceea ce Isus, Fiul Său, a făcut deja pentru noi.

Dacă te-au frământat sau chiar acum te frământă sentimentele de vină și condamnare, nu uita că Dumnezeu nu ne reamintește niciodată de cât de mult am decăzut. El ne reamintește mereu de cât de sus ne putem înălța. El ne reamintește prin câte am trecut victorioși, cât de prețioși suntem înaintea Sa și cât de mult ne iubește.


Cu cât mai mult pășești alături de Dumnezeu, cu atât mai bine te simți cu privire la persoana care te-a creat El să fii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon