Cheia pentru a intra în posesia țării tale promise

Cheia pentru a intra în posesia țării tale promise

Căci noi suntem lucrarea Lui şi am fost zidiţi în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele. – Efeseni 2:10

Dumnezeu vrea să te ducă în țara ta promisă… la urma urmei, ai fost recreat în Hristos, născut din nou, ca să trăiești viața bună pe care El a pregătit-o pentru tine. Dar pentru a-L urma pe Dumnezeu în acea viață, în primul rând El va trebui să te pregătească, iar asta înseamnă că unele lucruri vor trebui schimbate.

Acum, nu te teme de cuvântul schimbare; înseamnă doar să nu mai faci niște lucruri pe care le-ai făcut și să începi să faci niște lucruri pe care nu le-ai făcut. De exemplu, nu mai gândi negativ, ci începe să gândești pozitiv… nu te mai ascunde în zona de comfort și ieși din barcă… oprește procrastinarea și începe să profiți de ocaziile care apar.

Nu este suficient să citești și să discuți despre Țara Promisă. Decide-te să intri în posesia Țării Promise. Dumnezeu e bun; El te va conduce acolo. Doar fii dispus să urmezi și să accepți schimbările pozitive pe care Dumnezeu dorește să le aducă la viața ta, pe măsură ce El te pregătește să fii o binecuvântare pentru ceilalți.

Rugăciune

Duhule Sfinte, arată-mi schimbările pe care trebuie să le fac pentru a intra în Țara Promisă pentru mine. Îți mulțumesc că mă pregătești să fiu o binecuvântare pentru alții și să împlinesc destinul pe care Tu Îl ai pentru mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon