Confruntă-te cu adevărul pentru o viață mai fericită

Confruntă-te cu adevărul pentru o viață mai fericită

Pe voi înşivă încercaţi-vă dacă sunteţi în credinţă. Pe voi înşivă încercaţi-vă. Nu recunoaşteţi voi că Isus Hristos este în voi? Afară numai dacă sunteţi lepădaţi. – 2 Corinteni 13:5

Nimeni nu pate fi eliberat dintr-o problemă până când nu este dispus să admită existența ei. Un alcoolic, un dependent de droguri sau oricine care a pierdut controlul asupra propriei vieți, este osândit să sufere până când este capabil să recunoască: Am o problemă și am nevoie de ajutor.

Chiar dacă problemele au venit poate asupra noastră din cauza unor lucruri făcute împotriva voinței noastre, nu trebuie să permitem ca problema să persiste, să crească și să ia control asupra întregii noastre vieți. Experiențele noastre trecute poate că ne-au amprentat, dar nu trebuie să rămânem tributari lor. Noi putem lua inițiativa făcând păși spre a schimba lucrurile și putem face aceasta cu mult ajutor din partea Duhului Sfânt.

Indiferent care este problema ta, trebuie să scoți la iveală adevărul și să îți asumi personal responsabilitatea. Biblia spune că trebuie să ne autoevaluăm. Pare intimidant, dar Isus Hristos locuiește în tine și te poate ajuta să treci peste orice probleme ale trecutului.

Confruntă adevărul – aceasta poate fi începutul unei vieți fericite.


Rugăciune

Duhule Sfânt, nu doresc să trăiesc în negare sau frică de problemele mele. Decid să mă evaluez pe mine însumi și să ajung la rădăcina acestor probleme. Știu că Tu mă poți ajuta să le depășesc și să am o viață fericită.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon