Cum să te rogi eficient

Cum să te rogi eficient

„Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face.” (Ioan14:14)

La un moment dat ajunsesem într-un punct în care eram frustrată cu privire la aspectul rugăciunii, așa că am început să vorbesc cu Dumnezeu despre asta. Vroiam confirmarea că rugăciunile mele aveau impact. Vroiam să am încredere că atunci când mă rog, Dumnezeu va interveni cu putere. Îmi doream mult să văd răspunsuri la rugăciuni, dar nu aveam siguranță, nici încredere.

În mod cert, Satana vrea să ne fure puterea în rugăciune. Mulți oameni îmi povestesc despre aceeași frustrare pe care o simțeam și eu. Se roagă, dar în același timp se întreabă dacă rugăciunile lor au vreun impact. Unde este problema? Cred că mulți oameni au impresia că trebuie să fie perfecți pentru a avea putere în rugăciune, dar nu este așa. De aceea ne-a fost dat Numele lui Isus în autoritatea căruia să ne rugăm!

Atunci când ne rugăm în Numele lui Isus, venim înaintea lui Dumnezeu pe baza meritelor lui Isus, nu pe baza meritelor noastre. Îi mulțumesc Domnului că nu trebuie să mă rog în numele meu, pentru că dacă aș face așa, nu aș putea realiza nimic! Duhul Sfânt ne ajută să ne rugăm într-un mod corect, iar Numele lui Isus ne garantează răspunsul! Fii îndrăzneț în rugăciune pentru că te rogi în Numele care este mai presus de orice nume, iar orice genunchi se va pleca la rostirea Numelui Isus (Filipeni 2:10).

Roagă-te cu îndrăzneală și fii sigur că vei vedea rezultate!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon