Împotrivește-te diavolului și bucură-te în Domnul

Împotrivește-te diavolului și bucură-te în Domnul

Bucuraţi-vă totdeauna în Domnul! Iarăşi zic: Bucuraţi-vă! – Filipeni 4:4

Unul din modurile în care este definită depresia este: „un gol; stare joasă; o stare de tristețe; deprimare”. O cauză comună a depresiei nu sunt circumstanțele sau locul în care ne găsim, ci atitudinea noastră cu privire la situația sau locul în care ne aflăm. De aceea, diavolul este cel care caută să te facă să te simți fără valoare și respins.

Dacă nu îl lași însă pe diavol să te impresioneze cu ceea ce face, nu te va mai putea opresa. Și dacă nu te mai poate opresa, nu te mai poate duce în depresie.

Cred că una dintre cele mai bune căi de a te împotrivi diavolului și a învinge depresia este a-L lăsa pe Duhul Sfânt să te conducă într-un timp al bucuriei. Vrăjmașul dorește să te concentrezi la lucrurile negative și să fii mereu amărât, însă Duhul Sfânt dorește să te uiți la lucrurile pozitive și să te bucuri!

Filipeni 4:4 spune: „Bucurați-vă totdeauna în Domnul”. Când ești focalizat pe Dumnezeu, te bucuri în El, iar depresia nu mai are loc. Așa că, data viitoare când vrăjmașul încearcă să te aducă într-o stare joasă sau de tristețe, alege să te bucuri în Domnul!


Rugăciune

Doamne, ești minunat și uimitor, de aceea mă pot bucura în Tine, întotdeauna. Depresia nu are loc în viața mea, pentru că sunt plin de prezența Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon