Dumnezeu nu Se ascunde

Dumnezeu nu Se ascunde

Cerurile spun slava lui Dumnezeu, și întinderea lor vestește lucrarea mâinilor Lui. (Psalmul 19:1)

Dumnezeu nu Se ascunde de nimeni. El Se descoperă întregii omeniri (vezi Romani 1:19-20). El vorbește tuturor prin lucrarea Sa, iar natura însăși mărturisește despre puterea și planurile Sale.

Privește în jur și fii atent la lumea pe care Dumnezeu a creat-o. Principalul lucru pe care ni-l spune prin natură este că El există cu adevărat. Încearcă să ajungă la noi în fiecare zi și lasă indicii despre El peste tot, indicii care spun: „Sunt aici! Nu trebuie să te îngrijorezi sau să îți fie teamă. Sunt aici”.

Soarele răsare în fiecare dimineață și apune în fiecare seară. Stelele apar și strălucesc pe cerul nopții și universul rămâne în ordine, ca o amintire că Dumnezeu veghează asupra noastră.

Când privim la unii copaci care par morți în timpul iernii și revin la viață în fiecare primăvară, ni se reamintește că Dumnezeu ne va readuce viața în plină floare, chiar dacă ne simțim fără viață sau fără speranță din cauza circumstanțelor noastre.

Îmi place să mă uit la copaci și să îi văd scuturați de vânt. Am observat că uneori frunzele moarte se agață de crengi și apoi o rafală mare vine și le suflă, făcând loc noilor muguri să crească și să înflorească. Acest lucru îmi amintește că vântul Duhului lui Dumnezeu este credincios să scuture tot ceea ce nu mai este necesar în viața noastră și că El va proteja tot ce trebuie să rămână. El va aduce viață nouă, creștere și vremuri de înviorare.

Amintește-ți aceste exemple despre modul în care Dumnezeu vorbește prin natură și caută indiciile Lui oriunde mergi astăzi!


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Caută unul dintre multele indicii pe care Dumnezeu ți le-a lăsat astăzi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon